IMG_7156
0
Ali Samet 3 december 2014 13:22

För två helger sedan åkte Roman, Emma, Dessan och jag ner till Lund. Roman skulle göra sin debut i Athletic FitnessDecembercupen, och jag åkte med som Coach. Som ni säkert redan vet så vann Roman sin klass. Helt fantastiskt grymt bra jobbat! Det är svårt att veta hur det kommer att gå eftersom man inte vet vilka som ställer upp. Men Roman hade skött sin Diet till perfektion och Styrkan i både Chins och Dips hade bara ökat och ökat. Jag hade åtminstone på känn att det skulle gå riktigt bra.

Två tävlingar två pokaler

IMG_7041

Här kan ni läsa Romans inlägg om Tävlingen: http://maxalivet.se/att-vinna-guld-som-debutant/

Jag har hjälpt Roman med tävlingsförberedelser som formtoppning och funnits där som bollplank. Samt att jag fanns med som Tävlings Coach under tävlingen. Men det är år och år av nötandegymmet som har gett Roman den fysik och styrka som han besitter idag. Det finns ingen Coach i världen som kan skapa en vinnare på ett år. Jag är glad och tacksam att jag fick ta del av Romans framgång. Nu siktar vi båda på att knipa första platsen i både Korta och Långa klassen på Athletic Fitness SM 2015! MAXA!

Dream Team påväg ner till Lund

IMG_6973

Denna helg var det FitnessFestivalen och Luciapokalen som gällde. Roman ville passa på att ställa upp i Mens Physique när han ändå var i bra form. Roman är egentligen för stor för den grenen, men de har inte Athletic Fitness på Luciapokalen, så det fick bli så.

Vi åkte ner till Göteborg redan på fredagen för registrering trots att Roman skulle tävla på söndagen. Vilket jag tycker är väldigt dumt. Då måste man ta ledigt från jobb och dessutom betala för två hotellnätter. Men för oss gjorde det inte så mycket eftersom vi kunde hänga på FitnessFestivalen på lördagen. Fredagskvällen fyllde vi ut med Dum & Dummare 2 som var sjukt rolig till och från.

Lördagen spenderade vi som sagt på festivalen. Vi gick runt och minglade och jag testade på alla möjliga drycker och bars medan Roman åt sina matlådor och de få droppar vatten han fick dricka.

När det väl var Tävlingsdags på söndagen så var Roman ännu hårdare än veckan innan och det kändes lovande även denna gång. Det blev en 6e plats av 26 Tävlande. Målet var att ta sig till Final och det gjorde Roman. Vi visste att domarna föredrar den lite mer slimma pretty boy looken före den stora massan som Roman besitter. Men eftersom Roman har så fantastisk fysik och var i sådana bra form så fick han trots allt en väldigt bra placering. Hatten av återigen för en fantastisk insats.

Ni får läsa mer om tävlingen i Romans inlägg som kommer snart. Stay tuned!

IMG_7111

Nu får det räkna med tävlingar på ett tag. Trött på nakna kroppar och brunfärg! :) Nu Maxar vi det sista som är kvar av 2014 och siktar på nya framgångar i 2015!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.