blandat
0
Ali Samet 1 oktober 2014 16:28

Vanligaste frågan är vad jag skall göra nu när Tävlingen är över. Jag själv har inte orkat tänka det då denna satsning tog så mycket av mina krafter både mentalt och fysiskt. Det betyder inte att jag har slutat träna, utan jag tränar på som vanligt.

Självklart är jag sugen på att knipa första platsen vid nästa SM, men även sugen på att ställa upp en Tävling här i Stockholm. Vet dock inte om Body Classic som hölls i Solna Hallen i år kommer att hållas igen under 2015. Vi får hoppas det så vi har lite tävlingar här i Stockholm också.

Tidigare så har det i princip bara varit Decembercupen och SM som kört Athltic Fitness i Sverige. Men i år så hade både Body Classic och Nordic Grand Prix (Fitnessgalan) med AF i sitt schema.  Det ryktas även att Sweden Grand Prix och Battle of Scandinavia kommer att köra AF nästa år. Grymt! Exakt vad det blir för mig får vi se under 2015 :)

Jag har återgått till min gamla hederliga 3-split utan några fokusområden för tillfället.

  • Ben
  • Bröst, Axlar & Triceps
  • Rygg & Biceps
  • Vila
  • Börja om….

Jag behöver hitta tillbaka till grundstyrkan och då passar detta schemat bäst. Har haft en del småskador som jag ignorerat som jag måste rehaba nu när tävlingen är över. Körde lite taktiken ”Om jag inte erkänner skadan så existerar den inte..” Det fungerar väl ett tag tills man sitter i rullstol och äter sin mat genom ett sugrör :)

Målet med träningen nu är såklart att förbättra mina svagheter (ja, det finns sådana :) ). Ska även försöka att hålla vikten under 80kg. Vi får väl se hur det går med det. Ska jag vara ärlig så har jag inte vägt mig på 3 veckor. Man kan säga att jag har tröttnat lite på det efter att ha vägt mig VARJE MORGON 6 månader i sträck. Men jag tror jag ligger där runt 80kg… eller?…. :)

Litet ihopklipp från ett Bröst-Axel-Triceppass

(Och ja, musiken är från Street Fighter Ken Stage Theme! :) )

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.