Foto 2014-10-30 18 54 36
0
Roman Hassas 31 oktober 2014 16:00

Från att ha tänkt ”det är långt tid kvar” till att det snart bara är 3 veckor kvar till min allra första tävling i Athletic Fitness. Nu när jag sitter och reflekterar över det hela så är jag så jäkla glad att jag har gjort denna resa och det blir nog inte min sista resa. Det är absolut inte enkelt, man får dippar (oftare nu), man tänker att allt är skit. Men samtidigt så börjar kroppen bli mer och mer trimmad, man blir bättre på de övningarna man gör och man börjar hoppas på ett bra resultat. Förutom det så har detta varit väldigt utvecklande för mig som person. Ni som känner mig vet att mitt humör styrs av mat, får jag inte mat (mycket) så blir jag snabbt irriterad, men är du på diet så är du nästan jämt hungrig. Detta har medfört att jag har lärt mig att hantera den irritationen och ilskan som uppstår vid hunger på ett annat sätt. Någon annan grej är allt nytt folk man får träffa, teamkollegor från MM Sports som man träffar på på gymmet eller folk som stöttar och ställer upp för en. Man inser ganska så snart vilka som verkligen är där för dig, jag behöver mina vänner när jag är i mina dippar och känner att allt bara är skit.

Som sagt, nu är det snart 3 veckor kvar till decembercupen och 4 veckor kvar till luciapokalen. Jag är anmält för båda tävlingarna och jag vet att dessa 3 veckor kommer gå sjukt snabbt. Jag försöker redan nu förbereda mig mentalt så mycket som möjligt. Jag vägrar vara efterbliven på scen, ni som har varit på någon tävling vet vad jag menar.. ”Nummer tre, ställ dig till HÖGER om nummer 4, jag sa HÖGER, inte VÄNSTER”.. haha.

Imorgon är lördag. Jag ska ta en lite friare dag och fylla på med kolhydrater. Dock ska jag inte stoppa i mig allt som kommer i min väg, jag tycker inte att det är okej. Imorgon kommer jag börja dagen med träning på SATS Sjöstaden och sedan poseringsträning med coach Ali, sedan blir det nog att träffa några vänner på stan och bara leva som en vanlig kille en hel dag, dvs: äta något gott på en restaurang, kanske indiskt, sätta sig och dricka en vanlig kaffe latte och kanske en bulle till och på kvällen kanske äta persisk mat. Hur sugen jag än är på burgare, pizza o pommes så får det vänta. Jag är väldigt nära och nu börjar jag känna att varenda dag räknas. Jag har nu börjat bli mycket piggare, äter lite mer (150 kcal mer per dag)… går fortfarande ner i fettprocent.  Nedan kommer lite bilder som vanligt. Maxa mina vänner, för det ska jag göra!!

Foto 2014-10-31 15 38 56

15 kg mellan bilderna

Foto 2014-10-29 19 14 46

Dips

Foto 2014-10-30 17 43 05

Andra gången jag satt 375 meter på 1 min

Foto 2014-10-30 19 01 47

Lite efterträningsposering, rygg

Foto 2014-10-30 21 42 51

Fick en fin leverans från MM Sports med bland annat nya teamkläder!

Foto 2014-10-30 22 52 18

Nu börjar även ådrorna på magen dyka fram

Foto 2014-10-31 14 44 18

Mellanmål innan fredagspasset!

 

 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.