image
0
Mikaela Norrman 23 januari 2015 21:41

Idag hände det! – Jag fick erbjudande om att gå med i Team MM Sports, vilket är någonting som satte högsta ribban för januari månad. Jag kan inte riktigt fatta det, det har liksom inte gått in i huvudet, men det är sant. Det är så häftigt och jag är så lycklig! Nu är hela familjen MaxaLivet med i Team MM Sports, detta tack vare allas vår egna Coach-Ali a.k.a ”pappa-Maxalivet” som jag numera kallar honom. Tack för allt du gör för oss ”kidz”! Oavsett om vi alla nu tillhör Team MM Sports, så kommer vi ändå att vara ett ”underteam” och vårt alldeles egna team MaxaLivet. Vi fortsätter i samma anda med den fina sammanhållningen som vi har, men har ett samarbete med MM Sports. Nu känns det som om saker och ting börjar falla på plats, det känns seriöst, jag tillhör någon, jag tillhör ett riktigt team och har fått min allra första riktiga samarbetspartner. :)

Tusen tack till dig, Kristian Sewén, för att du välkomnat in mig i ditt team. Ännu en gång oändligt tack till dig, Coach-Ali, för att du tror på oss och visar det genom att lyfta fram oss i denna häftiga fitnessvärld! :)

#motiverad

Kommentarer