IMG_3986
0
Ali Samet 28 november 2013 19:41

Konstigt nog är den vanligaste frågan jag får, vilka Kosttillskott jag tar. Tycker frågor som ”Hur många år har du tränat?” ”Hur ofta tränar du?” ”Hur hårt tränar du?” ”Gör du något annat än att träna?” etc etc borde vara mer vanligt förekommande. Men tyvärr får ju de enklare och snabbare lösningarna större fokus. Om det är något man har lärt sig här i livet så ger enkla lösningar och genvägar små framgångar och allt svårt och jobbigt tar dig längre. Är vi överens?

Med det sagt så skall jag dela med mig av vad jag stoppar i mig förutom massor med god mat.  Värt att nämna att jag har testat det mesta under många år och det här är vad jag har kommit fram till som fungerar på mig.

Morgon

Mellanmål

Innan-Under-Efter Träning

Kväll

På morgonen slänger jag alltid i mig några Omega-3 och D-vitamin, speciellt under vinterhalvåret. Till mellanmål tar jag någon av dem tre, inte alla. Kan bli ett kvällsmellanmål också. Det jag tar i samband med träningen är inte ristat i sten. Det beror lite på hur jag känner mig och hur jag har ätit under dagen. Lägger till extra Malto innan och under passet om jag känner att jag behöver det. Kreatinet perodiserar jag i 8-10 veckor, och sen kör utan i 4 veckor. Aminosyror, BCAA har jag alltid under passet. Mest för att det är så jävla gott! Rekommenderar smaken Lemon Lime, den är himmelsk. På kvällen kan det bli kasein innan läggdags om jag känner att jag inte fått i mig tillräckligt med protein under middagen.

Allt det här är bara tillskott för mig. Jag tar det endast om jag känner att jag har ett behov av det. Ibland kan det vara svårt och då är det bra att de finns. Så ersätt inte mat med något av dessa!

Jag kan verkligen rekommendera dessa produkter, de innehåller inga konstigheter, det smakar bra och är prisvärda. Återkommer om några månader då jag kanske har hittat något nytt som jag fastnat för.

Glöm inte nyttja vår rabattkod ”maxalivet” hos www.mmsports.se för att få 50kr rabatt vid köp över 100kr. Erbjudandet gäller tom 5/12.

maxa_mm

 Glöm inte att Maxa Livet vad du än gör!

Peace out!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.