2015-02-20_22.37.30
0
Mikaela Norrman 27 februari 2015 23:28

242882_560933040588380_384622031_o

I mitten av december 2012 spreds ett inlägg på facebook på en tjej, som aldrig tidigare hade tränat och med noll intresse för det, aningen överviktig och beskrev sig själv som en ”soffpotatis”, som gjorde sin livs förändring på bara ett års tid – detta p.g.a. en vadslag med en polare över ett par glas vin. Vadslaget innebar att de båda skulle ställa upp i LP. Två gick in, en kom ut. Hur detta inlägg nådde fram till mig och fångade mitt intresse var för att någon på Facebook hade ”Gilla”-kommenterat detta inlägg och som sedan hamnade i offentliga nyhetsflödet. Jag kunde inte begripa hur det kunde vara samma tjej på bilderna. Hur kunde hon få sådana snygga ben? Vart försvann magen? Hur hade hon gjort? Vad var hemligheten? Jag blev så inspirerad av denna tjej att jag bara var tvungen att maila henne och tala om hur imponerad jag var av hennes viljestyrka och den fysik som hon åstadkomma på bara ett års tid. Jag hade inte räknat med att få ett svar tillbaka, men det fick jag, och sedan dess har vi följt varandra på Facebook. För henne blev det en enorm omställning med strikt kost och hård träning, men hon hade ett stort stöd i sin sambo tillika coach. Det är så viktigt att man har rätt inställning och framförallt rätt människor omkring sig. Hon blev min motivation, min inspiration, min sporre och ja allt gott som man kan tänka sig.

En av de absolut största överraskningarna som jag någonsin fått i mitt liv, var att hon och hennes sambo dök upp på min debut på DC2014. Det var som om man fick träffa sin idol för första gången, kvinnan som förändrade MITT liv, lyckoruset som jag kände, och att vi klickade så bra i verkligheten. Ingenting har betytt så mycket som denna stund jag fick krama om henne. Tack så jättemycket, Elin! Hoppas du förstår hur mycket du påverkat/påverkar mig – på gott.

Vissa ser DLB eller Bella Falconi som sina förebilder och inspirationer, min är ingen annan än Elin Ottosson.

Läs hennes historia på The Fitness Internet.

Kommentarer