IMG_6924
0
Ali Samet 10 december 2014 09:46

Har du stannat i din utveckling på gymmet, eller behöver du bara variation för att få upp motivationen igen? Då rekommenderar jag att låta någon annan bestämma vad och hur du tränar under en period. Även jag som tar min träning väldigt seriöst tenderar till att köra det som jag är bra på eller det som känns bäst. Det gäller bara att våga ta sig ur sin comfort zone. Vet inte hur många gånger folk har frågat mig om vilka övningar de skall köra, och när jag har rekommenderat något har de haft en ursäkt till varför de inte kan köra den.

Det räcker med att träna med en kompis och låta honom bestämma hela passet. Dessa träningspass har alltid gett mig en extra träningsvärk. Det tyder ju på att det faktiskt gett positiv effekt.

Jag har gjort så att jag har låtit Roman som ni ser på bilden här ovan bestämma mitt Benschema. Självklart finns det ingen magi i hans Benschema utan det är variationen jag är ute efter. Nu råkar hans benschema faktiskt vara utöver det vanliga. Har kört det en vecka nu och det känns riktigt bra. Jag kommer att köra Schemat i 6-8 veckor för att verkligen ge det en chans. Jag delar inte med mig om detaljerna ifall det här råkar vara det magiska receptet för fantastiska Ben ;) Men jag håller er uppdaterade om utvecklingen.

Vill passa på att rekommendera nya Body Science Pancake Mix som finns att köpa på MMSports.se. De Mixar jag har testat innan har varit helt OK, men denna är bäst hittills. Du blandar 1,5 pulver i 2,5dl vatten och skakar om det i en shaker och sen är det bara köra. Jag blandar även i ett ägg för lite extra protein och smak. Sen är det fritt vad man vill äta till. Har man ätardag så rekommender jag Nutella :) Annars kör jag bär, krossade hasselnötter och lite sirap.

Ni som aldrig köpt eller gjort egna proteinpankakor så kommer nog denna att smaka lite konstigt till en början. Men för oss som har i flera år försök hitta den perfekta ProteinPannkakan så är den här så nära man kommit hittills.

IMG_7186

IMG_7187

 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.