IMG_20150107_230333
0
Mikaela Norrman 7 januari 2015 22:56

Idag passade jag på att ta ut en semesterdag för att förkorta jobbveckan ytterligare. I och med alla helgdagar som varit hittills, så börjar allvaret inte först nästa vecka. Därför kan man passa på att mjukstarta, bearbeta mailen och komma till ro på kammaren dessa sista två arbetsdagarna som är kvar på denna vecka.

Håret fick sig en beauty boozt på Stockholms mest fantastiska hårsalong, Rapunzel of Sweden. Jag har gått till salongen och till samma frisör (Jennie-Li) sedan september 2013, och har inga som helst avsikter på att någonsin byta salong eller frisör. Jag är övertaggad innan jag ska dit, blir alltid väl omhändertagen när jag är där, får alltid en rolig samtalsstund med Jennie-Li och kommer alltid ut från salongen som en lycklig tjej. Awesome!

IMG_20150107_221254

Egendesignade/egenskapade armband från Ung Cancer – Fuck Cancer, klocka från Mockberg, tröja från Cubus, jeans från Newyorker och ”svarvad fyllig rumpa” från ”by Mickan”.

Förutom ett vackert svall, så hämtade jag ut mitt alldeles-för-länge-väntade paket från Zalando innehållande sneakers från Nike och Nike Air. Som den skonörd och sneakersgalning som jag faktiskt är, så var dessa skor helt perfekta i passform och grymma att träna i. Invigde de vita på gymmet idag.

IMG_20150107_181442

Skonörd, skonörd, skonörd, skonörd – SNEAKERSNÖÖÖÖRD! Jag kan aldrig få för många sneakers – Jag kallar det för att investera.

Kommentarer