IMG_5860
0
Ali Samet 5 augusti 2014 17:22

Vanlig fråga som jag får är vilka kosttillskott jag tar under diet och om det skiljer sig från uppbyggnadssäsongen. På bilden ovan ser ni min senaste beställning från MM Sports. Det är faktiskt allt jag har tagit och kommer fortsätta att ta under denna diet. Det som skiljer sig från uppbyggnadssäsongen är i princip att jag skippar färdigblandade PWOer och Maltodextrin. Det pga att de innehåller snabba Kolhydrater.  (Malto är 100% snabba kolhydrater)

Nå lets break it down:

  • XLNT BCAA – Aminosyror – Tar jag innan och under träningspassen. Det är en ny produkt och den smakar så otroligt gott att jag kan dricka den till maten också.
  • Omega-3 – Inga konstigheter, känner alla till.
  • Vitameral Complex – En Multivitamin som även innehåller Anti-oxidanter.
  • HMB – Motverkar muskelnedbrytining – Tar jag innan träningspassen.
  • Gakkic – MM Sports egna Super-duper-PWO som gör magi för din repstålighet. Jag har ingen aning vad denna innehåller, men den gör susen när jag tränar maxningar i Chins och Dips. Denna tar jag innan mina träningspass där jag skall träna just repstålighet. Jag tar risken med Kolisar i denna då den ger det lilla extra jag behöver under min Diet.
  • Creapure – Kreatin Monohydrat – Inga kostigheter, det bästa tillskottet av dom alla.
  • Beta-Alanine – Uthållighet och Pump – Det är detta ämne i alla PWOer som ger stickningar. Jag köper denna separat då jag har läst mycket bra om det men vill slippa alla andra ämnen i PWOer.
  • Ripped Caps – Fettförbrännare och uppiggande – Denna tar jag innan min Cardio varje morgon och innan varje träningspass. Svettas som fan med dessa.

När jag kör ett vanligt styrkepass så gör jag min egna PWO med, BCAA, Creapure, Beta-Alanine & Ripped Caps. Annars är det Gakkic som gäller när jag tränar repstålighet.

Som ni ser så tar jag faktiskt inget proteintillskott (förutom Aminosyror som är protein). Jag får i mig mitt protein i form av mat. När man ligger så lågt kalorimässigt så vill man helst äta sina macros och inte dricka dem i form av pulver.  Så kan man så ska man försöka äta riktig mat. Kosttillskott skall endast vara ett tillskott och ingen ersättare.

www.MMSports.se

MM Sports_Logo stående_RGB

 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.