IMG_20150125_183207
0
Mikaela Norrman 25 januari 2015 18:36

Idag är det ett inlägg där jag känner att jag bara behöver skriva av mig, det är just en sådan där dag när man kör sin värsta muskelgrupp bara för att man vet att man verkligen måste, och det gör mig på sådant dåligt humör. Man kan helt enkelt inte ha roligt jämt, då slutar man väl att uppskatta det som man verkligen tycker om. Det absolut värsta jag vet, det tråkigaste som finns och som jag skulle göra allt för att slippa är just bendagarna – Leg day – jag skulle nog vilja kalla dem för ”lägg dig”, för det är just det man vill – lägga sig och dö en liten stund. Ingenting i världen kan få mig övertygad om att alla älskar bendagar så mycket som de påstår – Jag syftar på att var och vartannat inlägg på Instagram är just tjejer och killar som gör knäböj eller marklyft. Jag får väl hoppas att det vänder, när jag bara får för  mig att älska bendagarna. ”I wish that everyday would be upper body day”, men så roligt får jag inte ha det ;)

1110c15775428d29138486168706ad9e

Don´t let your bro skip leg day :D

Kommentarer