IMG_6872
1
Ali Samet 10 november 2014 16:24

Igår när jag satt och smuttade på min BCAA innan träningspasset så kom jag på mig själv just smuttandes. Det är ett fenomen som kommit på senare år. Vad menar jag? Jo, när jag var ung för ca 15 år sedan så fanns det inte på kartan att man satt och smuttade på något Kosttillskott. Upplevelsen var väl mer lik när man skulle tvinga i sig hostmedicin. Typ, hålla för näsa, blunda och svepa jävligt fort. Misslyckades man lite så fanns det lite kvar i botten, och här fick åtminstone jag lite beslutsångest. Ska jag ta göra ett till försök på det sista eller bara hälla ut det. Ja! Exakt äckligt var det.

På den tiden fanns inte Gymgrossisten ens, utan man fick köpa sina tillskott på hälsobutikerna. Utbudet var väl inte det bästa heller på den tiden. Det enda märket som jag minns är Twinlab. Har för mig att allt var lite dyrare på den tiden också.

Det tog några år innan det blev bättre. Fortfarande inte så man njuter, men man ville inte skära av sig halsen efter åtminstone. Sedan gick de över till att faktiskt smaka helt OK, men man kände alltid en liten bismak som inte var den bästa.

Idag kan jag sitta och njuta av mina tillskott. Man ser även folk göra isglass av tillskotten numera. Man har kommit lååångt i utvecklingen av smaken, och ingen är gladare än jag!

I somras gjorde jag ett inlägg där jag skrev att MMSports har skapat det godaste tillskottet jag har smakat. De hade då precis släppt sin nya BCAA under märket XLNT Sports. Här hittar ni inlägget: http://maxalivet.se/bildbomb-fran-dagen/

Innan körde jag Body Science BCAA-XX som jag tyckte var godast då. Det var bara att byta! Men för ett tag sedan så släppte de en ny med Cola-smak som tog tillbaka första platsen! Den är just nu det godaste tillskottet jag har smakat under mina 15 år som konsument av kosttillskott. Som ni redan vet så rekommenderar jag inte något jag inte står för.

Här har ni de båda om ni vill testa:
http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/Body-Science-BCAA-XX.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/XLNT-Sports-BCAA.html

ENJOY! :)

IMG_5355

Kommentarer

  • Thomas
  • 1 december, 2014 kl 17:46

Köpte BCAA-XX Cola och den är ju skit äcklig om du jämför med en Extend

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.