IMG_1419
0
Roman Hassas 29 september 2014 21:28

”Tja tja bloggen”.. haha..

Sitter här en måndagkväll, precis tryckt i mig min andra måltid av mina 2500 kcal, fötterna på bordet och bara ler.
Fick också precis veta att Ali Elay Samet (SM Tvåa i Athletic Fitness) följer med ner och coachar mig.
Dieten rullar på som det ska, har nu gått två veckor, gått ner 3 kg ungefär. Träningen går framåt.
Formen blir bara bättre och bättre, 8 veckor kvar och jag känner mig pigg och redo. Bara köra på nu.

Nu när jag är på diet så håller jag mig till mina matlådor så har jag bara käkat EN gång ute på två veckor, vilket är helt otroligt för att vara jag,, åt hämt ute. Denna gång åt jag på restaurang kalori där jag bad dem väga kycklingen och potatisen.

Ibland kan jag känna mig sugen på sötsaker, men då trycker jag i mig en glass gjord på BCAA Cola från MM Sports.
Bara blanda BCAA och vatten och in i frysen, sjukt gott! Prova!

En till sak, uppskattar sjukt mycket när vänner (och/eller folk på insta och fb) skriver kommentarer som får mig att känna mig bättre, det kan räcka med väldigt lite för att bli lite mer taggad, lite gladare. All positiv energi uppskattas

Ja, detta får vara nog för idag, läggdags strax, nedan kommer lite blandade bilder.

IMG_1379

Jag och Ali kör stångrodd efter många set chins
IMG_1486

Food prep

IMG_1511Vikt, fettprocent, mat samt lår :D

Maxa!!!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.