DC front
0
Mikaela Norrman 3 januari 2015 14:48

Istället för att skriva som alla andra om att ”det är ett nytt år (vilket är kalendariskt bevisat) med nya tag”, så skriver jag istället att jag redan började denna resa i november 2013 och fortsätter hela vägen tills kroppen ger vika. Visst strävar jag efter att hela tiden bli bättre, men jag behöver inte ett helt nytt år för att bevisa det för mig själv eller för omvärlden – Jag gör det hela tiden genom att ha inställningen att bli bäst och se till att utvecklas både i personlighet, karriär och träning.

Det som hände förra året, det stannar där och ingenting som jag behöver blicka tillbaka till tusen gånger om. Jag vet vad jag gjorde förra året, jag vet exakt vad som hände in i minsta detalj, jag vet precis hur jag kände men det är imperfekt. Jag är stolt över 2014:ns prestationer och kan inget annat göra än packa ner dessa i min ”karmaväska” och använda dessa som livserfarenheter.

Jag avger inga nyårslöften, utan sätter bara upp rimliga som orimliga mål att avverka under det nya året – Liksom en ”To-do-list”. Somliga ger varandra nyårskyssar, andra avger löften, men min tradition är att vid tolvslaget skrika ut mina nya delmål rakt ut i luften, som den galenpanna jag är. De som firar nyår med mig brukar vara beredda på att hålla för sina öron i närheten av mitt vrål.

2015-01-03-14-35-28_deco

Så lyckligt lottad över att få haft mina pojkar, Freddan och Jocke, vid min sida genom hela 2014.

Dagens citat: ”Nyckeln till framgång är att göra det du älskar, och göra det så bra att någon annan vill betala dig för att göra det” – Anders Haglund 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.