IMG_8075
0
Ali Samet 14 mars 2015 18:38

Nu har jag varit hemma i en vecka efter 3 veckors semester i Brasilien. Det blev ingen träning där borta på hela 3 veckor. Minns inte ens när jag var borta 3 veckor från träningen. Men jag tror och intalar mig att det var välbehövt. Styrkan har inte förvunnit så mycket men uthålligheten är helt klart sämre. Har haft galen träningsvärk konstant sedan jag kom hem.

Just nu kör jag en gammal hederlig 3-split för att komma på banan igen. Sen börjar jag mitt nya schema som skall ge mig SM Guldet i år!  :)

Förutom min egen satsning så Coachar jag Timmy som ni kan följa här på Maxa Livet som skall köra sin debut i Mens Physique och Nadine Yosef som gör sin debut i Athletic FitnessTyngre Classic som körs i Solna Hallen den 3e maj!

Kommer att uppdatera med min egen och deras utveckling här framöver. Stay tuned!

Chins-pass med Nadine

Dips-pass med Nadine

Kommentarer