maxa1
1
Roman Hassas 25 november 2014 22:32

Här kommer mitt inlägg. Som de flesta sett på facebook och instagram så vann jag guld i Decembercupen denna helg, i grenen Athletic Fitness +180.Och ni vet också att det var min första tävling som jag ställt upp i inom denna gren. Tävlingen var i söndags och vi åkte till Lund på lördagen redan. Det var jag, Coach Ali Samet, Emma från Maxalivet samt min fantastiska vän Dessan. Jag tackar er oerhört mycket för trevligt sällskap och stöd!

Väl framme i Lund så åkte vi direkt till hotellet, checkade in snabbt, jag hade flyt med allt. Kom in och la första lagret färg. Drog registrerade mig, gick upp till rummet väntade lite, la ett till lager senare på kvällen. På morgonen vaknade jag tidigt, åt min matlåda och lade sista lagret färg, kom upp till mitt rum och började shitloada, nutella, godis, chips, chocklad.. jag var i himlen. Det var dags för tävling.

Vi var 18 i min klass,
Första ronden var fysik och tre åkte direkt ut – 15 gick vidare till chins och dips
Andra ronden var chins, jag gjorde 26 godkända och mina sista 4 räknades inte då jag inte gjorde det med rätt teknik. I denna rond kom jag på andra plats
Tredje ronden var dips, här gjorde jag 31 godkända, inga borträknade och Arne gav mig till och med positiv feedback vilket gjorde mig ännu mer taggad under dipsen. Här delade jag första plats med Kristian ”Knasen” Eikedahl.
Sista ronden var rodd, hit kommer bara de 6 bästa och jag kom även till denna rond. Jag satt ute vid cafét på hotellet och tog en kaffe när jag hörde mitt namn ropas i högtalarna, så jag var helt full i magen av all godis, vatten och kaffe. Fick springa in och hoppa på rodden nästan direkt. 364 meter och en tredje plats.

Jag vet inte än vilken plats jag kom på i fysikronden men jag vann guldet. Förmodligen med ganska stor poängskillnad då tvåan kom på nionde plats i chinsen och jag tvåa. Återstår och se i veckan.

Jag vill tacka Ali, mina vänner som följde med Dessan och Emma samt alla vänner som stöttat mig och min underbara familj som alltid ställer upp för mig oavsett vad jag bestämmer mig för. Nedan kommer video och bilder från dagen.

Chins – 26 godkända

Dips – 31 godkända

Rodd – 364 meter

maxa2

Redo inför tävlingen – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa3

Syns det att jag gillar att träna ben? – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa4

Side pose – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa5

Alltid glad och alltid redo – Tummen upp – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa6

Jag och Coach Ali smider planer på hur jag ska ro hem vinsten – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa8

Dags för rodden – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa9

De 6 finalisterna – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa10

Och en glad vinnare – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa11

Starkt fält, folk som tävlat flera gånger – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa12

Guldet i handen och glad coach – Foto: Deseré Gullberg Husberg

maxa13

Nutellaladdning på morgonen innan tävlingen

maxa14

Fantastiskt sällskap

maxa17

Glada syskon med en vinnare

Maxa livet mina vänner!!

Kommentarer

[…] Här kan ni läsa Romans inlägg om Tävlingen: http://maxalivet.se/att-vinna-guld-som-debutant/ […]

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.