IMG_6326
0
Ali Samet 5 september 2014 00:25

Äntligen fick jag ta min EFTERBILD! Vi tog FÖREBILDEN i slutet i Januari när jag började min diet. För att överdriva resultatet så drog jag uppe byxorna extra högt, tryckte ut magen och lade till vodkaflaskan. Inte för att det var någon vacker syn annars men… :) Ikväll tog vi EFTERBILDERNA där jag är deffad, brun, rakad och så bytte vi ute vodkaflaskan mot en shaker. Nu är frågan vad vi skall säga att jag har konsumerat under denna period och försöka sälja det. Tips? :) Energiband? Sportdryck?

Jag körde denna diet i två etapper eftersom jag var så jävla fet :) I slutet av januari vägde jag 90kg och hade som mål att gå ner till 80kg till 1a Maj. Vilket jag gjorde.  Nedan ser ni hur det såg ut från dag till dag.

90-80kg

Som ni ser så vände kurvan uppåt efter 1a Maj. Jag tog en paus från dieten och försökte bygga lite i en månad utan att lägga på mig onödig vikt (=fett). Jag kom upp till 84kg på en månad. 1a Juni började tävlingsdieten igen. Målet var 72-73kg, vilket jag nådde i början av denna vecka.  Nedan ser ni hur jag gick ner från 84kg till 73kg.

84-73kg

Jag har i princip varit på diet under hela 2014. Jag ser verkligen fram emot att inte vara det… Och nej, jag kommer aldrig mer bulka igen!

Bjuder på lite formbilder 2 dagar innan tävlingen.

IMG_6316 IMG_6311 IMG_6308 IMG_6324

Idag bär det av mot Karlstad för registrering och inmätning/invägning. Jag fortsätter att ladda på med kolhydrater imorgon och drar nervätskan ytterligare. Det ser bra ut nu men det kan bli ännu bättre. Men det behöver inte vara perfekt förrän jag skall upp scenen! Jag kommer att göra uppdateringar under dagen på Facebook och Instagram. Se till att Gilla Maxa Livets Facebook-sida om ni vill följa min Tävling, eller följ mig på Instagram @AliElaySamet

Peace out!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte att publiceras.